Monday, November 8, 2021
قام طلاب مدرسة الأكاديمية الدوليّة -عمان بالتعاون مع طلاب المدارس العصرية بعقد المؤتمر السنوي السّابع للمجلس العربي تحت عنوان "وحدتنا مستقبلنا". وقد تمت استضافة الدكتورة سلمى النمس، الأمينة العامة للجنة الوطنية الأردنية لشؤون المرأة، التي أثرت المجلس بأفكارها النيرة وألهمت الطلاب بخطابها الذي لامس القلوب. In cooperation with Al-Asriyya school, IAA students held the 7th annual conference for "Majlis Al Arabi" under the title "Our Unity is Our Future". Special thanks goes out to Dr. Salma Al Nims, Secretary-General of the Jordanian National Commission for Women, who has graced us with her presence, enriched the conference with her bright ideas, and inspired the students with her heart touching speech!